Spanking med Hånd

Rektor Astrid

Merket: 

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #5364
  MesterErik
  Deltaker

  Astrid Olsen var 70 år gammel, stor og kraftig, men hverken alderen eller kroppsfasongen var til sjenanse for henne. Hun var formfull, og så betydelig yngre ut enn sin alder. Mange ville si hun var veldig tiltrekkende, og hun hadde en stor, rund rumpe. Begge skinkene var av en betydelig bredde og lengde, og den dype sprekken i midten rundet perfekt av til begge sider i overgangen til lårene. En ekte rumpefrue var hun. En smakfull og saftig pære.

  Hun var gammeldags og streng, og hadde jobbet i skoleverket i hele sitt lange arbeidsliv. Først som lærer, og de siste 10 årene som rektor. Dette preget utseende hennes, som var klassisk og i henhold til tidligere tiders normer.

  Hun bar briller med kraftig innfatning, som ga et strengt, intellektuelt uttrykk til ansiktet hennes. Det sølvaktige håret var var knyttet opp i en stram knute. Klærne hennes var formelle og konservative, med dempede og nøytrale farger. Hun hadde en tendens til å bruke bluser med høy krage og slips, som understreket autoriteten og profesjonaliteten hennes.

  Hennes holdning og kroppsspråk var oppreist og formell, med en bestemt og autoritær utstråling. Hun hadde et alvorlig uttrykk i ansiktet, og det var tydelig at hun hadde tatt sin rolle som rektor på alvor. Hennes utseende gjenspeilet en tid da disiplin og orden var høyt verdsatt i skoleverket.

  Hun hadde aldri eid strømpebukser. Hun brukte strømper, som ble festet til en hofteholder med fire stropper. Hun likte følelsen av stripen med naken hud på oversiden av strømpene, og hvordan de betydelige skinkene ble presset litt ut mellom hofteholderen og strømpene. Hun ble varm bare av tanken på at noen andre følte seg oppover og nådde det området.

  Hun holdt fortsatt det seksuelle livet i gang, og etter at hun ble enke for noen år siden hadde det faktisk tatt seg opp et par hakk. Når hun først hadde funnet ut av disse nye appene. Det trengtes kanskje litt ekstra glidemiddel, men gud så deilig det fortsatt var.

  Nå befant Astrid seg i en situasjon som hun aldri engang kunne drømme om. Hun, så stor og gammel som hun var, skulle få ris på blanke messingen, og det av en betydelig yngre mann. En tidligere elev til og med! Hun kunne fortsatt huske hvor liten og uskyldig han var den gangen. Nå var han blitt stor og skjeggete, med brede skuldre og kraftige armer.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.